Loading Evenementen

augustus 2019

SOOS “ONDER ONS”

27 augustus|09:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 09:00 on dinsdag, repeating until 31 augustus 2019

Kruiskerk, Lucasplein
Roosendaal, Noord-Brabant 4700GE Nederland
+ Google Maps

Elke dinsdagmorgen vanaf 09.00 uur in de Kruiskerk. De soos is er speciaal voor oudere gemeenteleden en andere belangstellenden.

september 2019

1 september|10:00

Voorganger: ds. André van den Bor.
Viering Heilig Avondmaal.
Vandaag is er Jongerendienst.
Voor kinderen zijn er de oppasdienst en de kindernevendienst.

8 september|10:00

Voorganger: ds. Marjo den Bakker en ds. André van den Bor.
Startzondag.
Voor kinderen zijn er de oppasdienst en de kindernevendienst.

+ Exporteer Evenementen

Doe je mee?

Onze activiteiten staan open voor iedereen. Zie je iets leuks, meld je aan of kom gewoon langs.

Maak kennis met ons

In de Kruiskerk zijn we allemaal heel verschillend. We hebben verschillende achtergronden en beleven ons geloof ook niet allemaal op dezelfde manier. Dat geeft niets. Verschillen mogen er zijn. Je mag zijn wie je bent, ongeacht waar je vandaan komt, kleur of seksuele geaardheid. We kijken liever naar wat ons bindt, dan waarin we verschillen.

Spreekt je dat aan? Kom dan eens naar onze vieringen op zondagmorgen in de Kruiskerk of één van onze andere activiteiten. Je bent van harte welkom.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over onze gemeente? Laat het ons weten. Vul het formulier in en we beantwoorden je vragen per e-mail. Voor een nadere kennismaking maken we graag een afspraak, vul dan s.v.p. ook je telefoonnummer in en we bellen je op voor het maken van een afspraak.

Ja, ik wil meer weten of kennismaken

Protestantse Kerk

De Protestantse Gemeente Roosendaal maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Sint Lucasplein 1
4703 HX Roosendaal