Vrijdagavond 31 mei om 20:15 uur bent u van harte welkom in de Kleine Zaal van Schouwburg De Kring bij het concert In de gloria! door Wishful Singing.

Vijf klassiek opgeleide zangeressen, Anne-Christine Wemekamp, Maria Goetze, Marleen van Os, Stella Brüggen en Marjolein Stots, verweven a capella zang, teksten en gedichten in een theatrale uitvoering.

Met hun zang willen ze ons in contact brengen met de spirituele bronnen die ons voeden: tijd, stil zijn en aandachtig luisteren, liefde, verbinding, schoonheid, troost en bezinning. In de gloria!  staat in het teken van bezinning op deze waarden en het vieren van het leven. De zoektocht naar hoe je een goed leven kan leiden is al zo oud als de mensheid: de oudste muziek die ze ten gehore brengen werd geschreven door de Griekse non Kassiani en is meer dan 1000 jaar oud! De teksten en gedichten raken aan het mysterie van het leven en geven stem aan verwondering en dankbaarheid over de schoonheid én de donkere kanten van het bestaan.

Plaats: Kleine Zaal, De Kring, Kerkstraat 1, Roosendaal
Datum en tijd: vrijdag 31 mei om 20:15 uur
Kosten: €10.- (een unieke aanbieding)
Kaartverkoop via www.dekringroosendaal.nl