Hulp nodig?

Wij vinden het belangrijk om te helpen, daar waar nodig en waar mogelijk. Of het nu gaat om financiële problemen, ziekte, eenzaamheid of na het overlijden van een partner of familielid. In onze gemeente zijn er vrijwilligers die hulp bieden. Een luisterend oor, hulp bij praktische zaken of samen op zoek gaan naar oplossingen. En natuurlijk kun je ook altijd terecht bij onze predikanten.

Onze hulp is voor iedereen toegankelijk. Dus niet alleen voor leden van de Kruiskerk. Heb jij hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Héél erg bedankt voor het kerstpakket.

Mijn kinderen en ik hebben erg genoten van het uitpakken (en later het eten) van alle cadeautjes.
We zijn jullie super dankbaar.

Het doet mij zo veel goed dat jullie aan ons denken.

Ik wil graag meer weten over jullie hulpverlening

Hulp geven?

Onze gemeente werkt mee aan hulpverleningsprojecten in binnen- en buitenland. Elk jaar kiezen we één groot project waar we geld voor inzamelen en/of een handje bij helpen. Daarnaast steunen we tal van kleinere acties.

Vier keer per jaar schenken we de Voedselbank producten die ze anders niet krijgen. Ook helpen we dan mee bij de uitgifte van de pakketten. Met de kerst ontvangen meer dan 170 ouderen In Roosendaal en omgeving een kerstattentie. Via basisschool De Kroevendonk krijgen de gezinnen, die wel wat extra’s kunnen gebruiken, een kerstpakket.

Steun je ons werk?

Wil je het werk van onze diaconie steunen dan kun je
een gift overmaken aan:

Diaconie Protestantse Gemeente Roosendaal
IBAN NL INGB 0003 4455 91

HARTELIJK DANK!

Elk jaar kiezen we één groot project

Dit jaar hebben we gekozen voor het project ‘Hulp voor straatkinderen in Colombia’ van Kerk in Actie.

Duizenden kinderen in de Colombiaanse stad Medellín leven in krottenwijken. Stichting Straatkinderen Medellín organiseert allerlei activiteiten om te voorkomen dat ze op straat of in de criminaliteit belanden.

Wil je meer weten over dit project, of wil je weten hoe je dit project (financieel) kunt steunen? Lees dan deze informatie.

Wil je meer weten over ‘Hulp voor straatkinderen in Colombia’ of wil je weten hoe je dit project kunt steunen?

Vul dan het invulformulier in en wij nemen contact met je op.

Ja, ik wil meer weten

Protestantse Kerk

De Protestantse Gemeente Roosendaal maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Sint Lucasplein 1
4703 HX Roosendaal