Doe goed, zoek recht

We mogen terugkijken op een indrukwekkende oecumenische viering. Aan de hand van het thema ‘Doe goed, zoek recht’ van de week van het gebed, stonden we stil bij onze rol in deze wereld. Indrukwekkend waren vooral de ervaringen die Henny Bubberman en Meseret Haile Mehari met ons deelden. Hun persoonlijke confrontaties met discriminatie en buitensluiting grepen ons allen aan. Het bepaalde ons bij het onrecht in het hier en nu. Pastoor Marc Lindeijer riep ons met de Bijbelse woorden uit Efeziërs 2 en Mattheüs 25 op om goed te doen en recht te zoeken. Hennie zong onder begeleiding van Peter den Otter het prachtige Lied van Ruth en het koor Vox Jubilans zorgde voor de muzikale omlijsting. Het was confronterend, aangrijpend en inspirerend. Gemist? Kijk de viering hier terug.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *