Project van de maand: Inloophuis De Rose-Linde

Deze maand vragen we je aandacht voor Stichting Inloophuis De Rose-Linde. De Rose-Linde is een open huis voor iedereen die met de ziekte kanker te maken heeft. Het inloophuis biedt laagdrempelige ondersteuning voor (ex)patiënten, mantelzorgers, naasten en nabestaanden.

Het adres van het inloophuis is Langdonk 5, 4707 TG Roosendaal (tegenover winkelcentrum de Lindenburg, bij de bushalte). Het inloophuis is geopend op dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.30 uur, en donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De Rose-Linde organiseert, vaak in samenwerking met het ziekenhuis Bravis en andere partners, diverse activiteiten. Wil je meer weten over het inloophuis of de activiteiten, kijk op hun website, of loop gerust eens binnen.

De Rose-Linde is voor een groot deel afhankelijk van giften. Op 1 augustus wordt er in de Kruiskerk voor De Rose-Linde gecollecteerd, maar je kunt hen ook steunen door via de doneerknop op deze pagina een gift over te maken. Elk bedrag komt volledig ten goede aan het werk in het inloophuis. Hoeveel wil jij bijdragen?

Bij De Rose-Linde wordt veel gedaan door vrijwilligers. Zij zijn gastheer of gastvrouw, zij begeleiden activiteiten en zijn het eerste aanspreekpunt in de organisatie. Het inloophuis zoekt nieuwe vrijwilligers, zowel gastvrouwen/gastheren, als administratieve krachten. Het vrijwilligerswerk bij het inloophuis is mooi en dankbaar werk. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op of ga eens langs.

De Rose-Linde is telefonisch bereikbaar via 0165-751276 tijdens de openingstijden of b.g.g. met de coördinator: Karen Suijkerbuijk- Ader, tel.nr.: 06-412 82 046. Je kunt hen ook per e-mail bereiken: info@inloophuisderoselinde.nl.

Steun het project van de maand

Met welk bedrag steun jij Inloophuis De Rose-Linde?

Protestantse Kerk

De Protestantse Gemeente Roosendaal maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Sint Lucasplein 1
4703 HX Roosendaal