Prikkel – Ontmoeting & Inspiratie

PRIKKEL is een uitgave van Protestantse Gemeente Roosendaal. Het is het programma voor Ontmoeting & Inspiratie. Iedereen is van harte welkom. Ook als je geen lid bent van onze gemeente.

Prikkel: een boekje met een divers aanbod, bedoeld om elkaar te ontmoeten, na te denken, in gesprek te gaan, stil te zijn, ruimte te maken voor inspiratie en het leven van alledag even in een ander Licht te zien. Wat ga jij doen uit Prikkel? Achter in de brochure vind je een aanmeldingsformulier, maar je kunt je hieronder ook online aanmelden. Voor sommige activiteiten moet dat al voor 1 oktober, zodat we tijdig accommodatie kunnen reserveren of sprekers kunnen vastleggen. Gauw doen dus, want vol-is-vol!

Je kunt Prikkel downloaden, printen of groter maken. Gebruik daarvoor deze buttons onder de afbeeldingen het PDF-bestand. Als je Prikkel gelezen hebt, druk je op de knop Escape (esc) en ga terug naar de website.

Aanmeldingsformulier

Maak je keuze (meerkeuze toegestaan):

Protestantse Kerk

De Protestantse Gemeente Roosendaal maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Sint Lucasplein 1
4703 HX Roosendaal