← Terug naar Evenementen

oktober 2021

10 oktober|14:00 - 16:00
+ Google Maps

Na vele voorbereidingen openen we op zondag 10 oktober een mooie Jozeftentoonstelling in de Sint Josephkerk aan de Sint Josephstraat 4 te Roosendaal. In die tentoonstelling zullen op allerlei wijzen de zeven aspecten van Sint Jozef en zijn patronaten worden belicht: via devotionalia, vaandels, stola, beelden, afbeeldingen, actualiserende fotocollages, getuigenissen, quotes uit de bijbel en pauselijke brieven, legendes, een podcast en een kort filmpje.

16 oktober|14:00 - 16:00

17 oktober|14:00 - 16:00