Gulden Krakelingen: Nu verkrijgbaar!

Op 4 juli namen we afscheid van dominee André van den Bor. Ter gelegenheid van zijn afscheid hebben we een boekje uitgebracht met een selectie van zijn blogs, die hij vanaf april 2020 tot en met juni 2021 schreef.

In zijn blogs deelde hij zijn liefde voor het boek met ons: met citaten en verzen, met wijsheden en vraagtekens. En steeds opnieuw komt hij uit bij Hét Boek. De titel van het boek is ‘Gulden Krakelingen’. ‘Gulden’ vanwege het gehalte van zijn blogs, ‘Krakelingen’ omdat hij menige noot kraakte, maar ook omdat…  André zo van koekjes houdt.

Intekenen

Wil jij graag het boekje ‘Gulden Krakelingen’ ontvangen?

Je kunt nu intekenen (ook leuk als cadeautje). Het boekje is gratis, maar een gift wordt op prijs gesteld. De boekjes worden geleverd in de week van 2 augustus 2021.

Protestantse Kerk

De Protestantse Gemeente Roosendaal maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Sint Lucasplein 1
4703 HX Roosendaal