Goud op Snee: Nu verkrijgbaar!

Op 18 juli namen we afscheid van dominee Marjo den Bakker. Ter gelegenheid van haar afscheid hebben we een boekje uitgebracht met een selectie van haar blogs, die zij vanaf april 2020 tot en met juni 2021 schreef.

In haar blogs deelde zij haar liefde voor kunst met ons: met onder anderen schilderijen van Chagall, muziek van Bach, haar zelfgeschilderde icoon en poëzie van verschillende dichters. En steeds opnieuw komt zij uit bij het Woord van God. De titel van het boek is ‘Goud op Snee’. Als ‘goud’ waren haar woorden voor ons. Kostbaar, persoonlijk, soms zelfs kwetsbaar en altijd recht uit het hart.

Intekenen

Wil jij graag het boekje ‘Goud op Snee’ ontvangen?

Je kunt nu intekenen (ook leuk als cadeautje). Het boekje is gratis, maar een gift wordt op prijs gesteld. De boekjes worden geleverd in de week van 2 augustus 2021.

Protestantse Kerk

De Protestantse Gemeente Roosendaal maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Sint Lucasplein 1
4703 HX Roosendaal