• Dit event is voorbij.

SamenLoop voor Hoop Roosendaal

15 juni|15:00 - 16 juni|15:00

De Kruiskerk Loopt Samen op 15 en 16 juni 2019

Op zaterdag 15 juni om 15.00u start op het terrein van de Wielerexperience Roosendaal (het oude Redband sportpark) de 24-uurs wandelestafette SamenLoop voor Hoop Roosendaal 2019. We doen met een team van 30 (!) mensen vanuit de Kruiskerk mee aan dit sponsorevenement ten bate van KWF en Inloophuis de Rose-Linde in Roosendaal.
Het belooft een bijzonder weekend te worden, voor deelnemers en bezoekers. Alle teams hebben een kraam, waarin met allerlei artikelen en acties nog wat sponsorgeld bijeengebracht zal worden. Daarnaast zijn er podia waar diverse optredens van bijvoorbeeld lokale artiesten en koren zullen plaatsvinden, maar waar ook gedichten worden voorgedragen. Voor de kinderen is er speelruimte met begeleiding aanwezig.
Op zondag 16 juni is er om 10.30 uur een kinderloop voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Die dag is het ook Vaderdag en zullen de vaders extra aandacht krijgen šŸ˜‰. Naast dat alles zijn er het hele weekend een aantal foodtrucks op het terrein aanwezig. Er zijn verder nog een aantal bijzondere ceremonies opgenomen in het programma. Meer hierover kunt u vinden op www.samenloopvoorhoop.nl.

Alles bij elkaar is het dus zeker de moeite waard om zaterdag 15 juni vanaf 15.00u tot zondag 16 juni 15.00u een kijkje te komen nemen en tevens onze wandelende teamleden aan te moedigen.

We hebben de afgelopen maanden al diverse acties georganiseerd voor dit goede doel, maar toch brengen we het volgende graag nog even onder uw aandacht: Indien u ons wilt sponsoren dan kunt u dat doen via onze actiepagina:

Sportieve groeten,

Marieke Stolk, Leane Compagne, Jeanet Oostdijck, Carin de Korte en Iris de Korte

Begin:
15 juni|15:00