• Dit event is voorbij.

Poppentheater en pannenkoeken eten

16 oktober|16:00

Dé reis van je leven!

Woensdag 16 oktober komt poppentheater Poppen en meer naar de Kruiskerk in Roosendaal!
Zij spelen voor ons de leuke, spannende familievoorstelling: Dé reis van je leven.
Het thema van deze voorstelling is dat God jouw gids wil zijn; wil jij Hem ook volgen?

Benno vindt een oude gids met tickets voor Dé reis van je leven.
Hij neemt Bonnie mee op avontuur. Op hun tocht door de jungle maken ze van alles mee, want het blijkt niet makkelijk te zijn om het smalle pad te volgen. Houden ze vol ondanks gevaren en verdwalen? Het volgen van de gids is belangrijk om de bestemming te kunnen bereiken, maar lezen ze de gids wel goed?

De voorstelling duurt 55 minuten en start om 16 uur. De voorstelling is geschikt voor jong (vanaf 4 jaar) en oud, dus wees allemaal welkom in de Kruiskerk op 16 oktober!
Ga je mee op reis met Benno en Bonnie?

Het bezoeken van de voorstelling is gratis!
Na afloop van de voorstelling verzorgen de deelnemers aan de jongerenreis een heerlijke pannenkoeken maaltijd waar je ook aan deel kunt nemen. Voor het pannenkoeken eten wordt een vergoeding gevraagd die ten bate komt van het project jongerenreis 2020.

Tijd:
Evenement Categorieën: