• Dit evenement is voorbij.

online Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: Ds. J.H. van der Sterre (em.) Dordrecht

Door de verscherpte maatregelen is het helaas niet mogelijk bezoekers in de Kruiskerk te ontvangen, maar je kunt deze kerkdienst wel live of later online meebeleven via de website. Klik daarvoor op de knop ‘Dienst meebeleven’. Download de liturgie via de knop ‘Liturgie’, zodat je de viering thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Tiny Dekker Jesaja 62: 1 – 5 Lied 283: 1, 2, 4
Dirk Sjoerdsma Johanns 2: 1 – 11 Psalm 34: 1, 4
Johan Henken   Lied 302: 1
Organist:   We zijn voor even uit elkaar
Teun Dekker   Lied 525: 1, 2, 4
Koster:   Lied 526: 3, 4
Anke Hamelink   Lied 766: 1, 2
Lector:
Jannie van de Ree

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor PKN: Ondersteuning gemeenten, Toerusting voor werkers in de kerk.
De grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland: zo wordt de kerk wel genoemd. Ook in onze protestantse kerken zijn tienduizenden mensen actief: van missionair werkers tot kerkrentmeesters, van musici tot jeugdwerkers en van pastoraal werkers tot diakenen.
Het is belangrijk dat zij goed toegerust aan de slag gaan. Daarom ondersteunt de Protestantse Kerk vrijwilligers – maar ook professionals – met een groot en gevarieerd trainingsaanbod. Hiermee kunnen zij hun kennis en vaardigheden vergroten, ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen..
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘PKN’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,