• Dit evenement is voorbij.

Online Kerkdienst – 10.00 uur Doopdienst

Voorganger: ds. Marjo den Bakker
Doopdienst

Ga naar “Aanmelden kerkdienst” om je aan te melden voor de kerkdienst. We mogen maximaal 30 bezoekers verwelkomen.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige Orde van Dienst, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Wim Schot Genesis 3: 8 t/m 14 Lied 212 : 1, 2, 3
Organist: Johannes 20: 19 t/m 31 Lied 212 : 4, 5
Tiny Dekker   “Lied 303”
Koster:   “Wij zijn voor even uit elkaar”
Cees Jacobse   “Lied 636”
Lector:   “Komt tot de Vader”
Marijke van Rijn   Lied 344
    “Lied 886”
    “Lied 1006”
    Lied 423

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor ZWO-jaarproject: help een stille coronaramp voorkomen!
Corona: een ramp van ongekende omvang. In veel landen in Azië en Afrika lijkt het aantal besmettingen beperkt. Tegelijkertijd voltrekt zich daar een ramp die veel grotere gevolgen kan hebben.
Door verplichte lockdowns hebben mensen geen werk, geen inkomen, geen eten.
Er is onvoldoende gezondheidszorg. Ziekte, honger en dood dreigen.
Kerk in Actie ondersteunt kerken die deze stille coronaramp helpen te voorkomen.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van “ZWO” en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,