Online Kerkdienst – 11.00 uur – Kliederkerk

Voorganger: ds. Marjo den Bakker
2e zondag 40 dagentijd

Vandaag is het Kliederkerk. Om precies te zijn: de KLIEDERautopuzzeltochtKERK. Lees er meer over in de uitnodiging.

Thema: Ik praat met jou
Zondag gaat het anders dan anders. Maar: we beginnen allemaal tegelijk om 11.00 uur. Dat zijn: de mensen die zich hebben opgegeven voor de autopuzzeltocht én de mensen die het leuk vinden om mee te beleven wat  er in de kerkzaal gaat gebeuren. Na ongeveer een kwartiertje start de autopuzzeltocht en zwaaien we die groep uit. Daarna gaan de ‘achterblijvers’ met elkaar verder onder leiding van Marjo.

Dus: als je niet op autopuzzeltocht gaat, kun je gewoon vanaf 11.00 uur meekijken via kerkdienstgemist.nl.

Als je het leuk vindt om mee te kijken én mee te doen (en met elkaar te praten!, jaah…dat kan),
log dan in via ZOOM…………….……Dat kan vanaf 10.45 uur.

Klik op de link om in te loggen op ZOOM : https://zoom.us/j/98992427034?pwd=dk5hdW55UDNFTDZtTnVJT3I5Zm1Hdz09

en mocht het niet lukken:
Meeting ID: 989 9242 7034
Passcode: 661785

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Desiree Roovers – – – “Taizé”
Organist:   “Zie de zon, zie de maan”
    Wij gaan voor even uit elkaar
Koster:   “Ze huilt maar ze lacht. Maan”
Adri de Wijze   “Onze Vader”
    “Masaka Kids Africana Dancing”
    “JERUSALEMA”

Collectes
De eerste collecte is de 40dagentijdcollecte Protestantse Kerk – Missionair Werk. Voor iedereen een kerk
In Nederland gaan er steeds minder mensen naar de kerk. Maar dat betekent niet dat er geen behoefte is aan zingeving. Kerken spelen hierop in met alternatieve vormen van kerk zijn. Hier delen ze het evangelie op een manier die aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn.
De Protestantse Kerk in Nederland ondersteunt deze pioniersplekken. Ze staan altijd in verbinding met een bestaande gemeente, want ‘oude’ en nieuwe kerken hebben elkaar nodig. Sinds 2008 zijn er zo’n 160 pioniersplekken ontstaan.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘ 40dagen’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,