Online Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: ds. Marjo den Bakker

Ga naar “Aanmelden kerkdienst” om je aan te melden voor de kerkdienst. We mogen maximaal 30 bezoekers verwelkomen.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige Orde van Dienst, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:

Organist:

Koster:   “Wij zijn voor even uit elkaar”

Lector:

De eerste collecte is bestemd voor
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van “” en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,