Kruispaadje Halsteren, met bezoek aan St. Martinuskerk

29 mei|14:00 - 17:00

Prikkel organiseert op zondag 29 mei a.s. een Kruispaadje (korte wandeling met inhoud). We ontdekken de steilrand van de Brabantse Wal in de omgeving van Halsteren en gaan op bezoek bij de Protestantse Gemeente te Halsteren en Nieuw-Vossemeer (PGHN). De St. Martinuskerk staat in het oude centrum van Halsteren en is een kerk met interessante geschiedenis. Leden van de PGHO vertellen ons meer over de kerk en hun gemeente nu.

We starten de wandeling om 14.00 uur bij de St. Martinuskerk. We lopen ongeveer 6 kilometer door het mooie landschap rond Halsteren en eindigen om circa 15.45 uur weer bij de kerk. Daar drinken we een kopje koffie en horen we meer over geschiedenis en heden van de St. Martinuskerk.

Heb je ook zin om mee te doen?
Meld je dan aan: via e-mail prikkel@pgrkruiskerk.nl of telefonisch bij Nic Rijnbende, tel.nr. 06-39661978.

Tijd:
Evenement Categorie├źn: