Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: ds. André van den Bor

Ga naar ‘Aanmelden kerkdienst’ om je aan te melden voor de kerkdienst. We mogen maximaal 30 bezoekers verwelkomen.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Wim Schot Jesaja 45 : 15-19 Lied 838 : 1, 4
Organist: 1Johannes 4 : 7-21 Psalm 66 : 2, 7
Chris van den Berg   Lied 305 1, 2, 3
Koster:   “Wij zijn voor even uit elkaar”
Harm Wildeman   Lied 320 : 2, 3, 4
Lector:   Lied 339a
Mariëlla Verheij   Lied 528 : 3, 4, 5
    Lied 370 : 1, 2, 3 (Onze Vader)
    Lied 791 : 2, 3, 4, 5

De eerste collecte is bestemd voor ‘Call her Blessed’.
Omdat het vandaag Moederdag is, heeft de jeugdraad gekozen voor het collectedoel: ‘Call her blessed’.
‘Call Her Blessed’ is een tijdelijk toevluchtsoord voor mishandelde en behoeftige zwangere vrouwen met hun kinderen in Zuid-Afrika. Zij helpen met basisbehoeften en training op het gebied van beroepsvaardigheden en kinderopvang. Steun jij deze collecte?
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van “Moederdag” en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,