• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: Ds. Harm-Jan Inkelaar

Elke zondag is er kindernevendienst in de Kruiskerk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op verzoek is er oppasdienst voor kinderen tot 4 jaar.  Voor de oppasdienst graag vóór zaterdag aanmelden! Dat kan via: oppasdienst@pgrkruiskerk.nl. Vermeld daarbij s.v.p. het aantal kinderen. ​

Lees hier het protocol met maatregelen tegen Covid-19.

Na afloop van de dienst ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Leane compagne Nehemia 7:72b – 8:12 Lied 19 : 1
Ria v. d. Ven Jacobus 1:19-27 Lied 314
Arie van Rijn   Lied 985
Organist:   “Wij gaan voor even uit elkaar”
Tiny Dekker   Lied  81 : 1, 8, 10, 14
Koster:   Lied 154b : 10
Cees Jacobse   lied 864 : 1, 2, 5
Lector:   687 : 1, 3
Rint Wagenvoorde

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor Collecte diaconaal plaatselijk: Speelgoedbank Heppie.
Kinderen moeten kunnen spelen. Dat vindt iedereen, Maar niet iedereen kan zomaar speelgoed kopen.
De Speelgoedbank is voor deze gezinnen een uitkomst, hier vinden ook kinderen nog iets nieuws voor Sint of Kerst.
De Diaconie steunt de Speelgoedbank met aanschaf van spel en knutselmateriaal en bijkomende onkosten.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Heppie’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,