Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

7 augustus

Voorganger: mevr. Hette van der Leeuw (Almere)

Je bent van harte welkom in deze viering! Er is elke week kindernevendienst. Ook drinken we, elke zondag na de kerkdienst, samen koffie, thee of iets fris. Op iedere eerste en derde zondag van de maand is er jongerendienst voor jongeren vanaf de brugklas tot en met 18 jaar. Je bent van harte welkom in het jeugdhonk van de Kruiskerk.

Je kunt de kerkdienst live of op een later moment online meebeleven via de website. Klik daarvoor op de knop ‘Dienst meebeleven’. Klik op de knop ‘Liturgie’ en je kunt de liturgie bekijken of printen, zodat je de viering thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Arie van Rijn Jona 2 : 1-11 Psalm 121 : 1, 2
Jaap Tuk Matteüs 14 : 22-33 Lied 117d
Organist:   Lied 273 : 1, 2
Chris van den Berg   “Wij gaan voor even uit elkaar”
Koster:   Lied 352 : 1, 3, 4, 7
Adri de Wijze   Lied 917
Lector:   Opwekking 789
Sandra Goudswaard   Lied 280 : 3, 4, 5, 6

 

 

Collectes

De eerste collecte is Collecte voor Speelgoedbank Heppie​.
Kinderen moeten kunnen spelen. Dat vindt iedereen, Maar niet iedereen kan zomaar speelgoed kopen. De Speelgoedbank is voor deze gezinnen een uitkomst, hier vinden ook kinderen nog iets nieuws voor een verjaardag of zomaar iets anders. De Diaconie steunt de Speelgoedbank met aanschaf van spel- en knutselmateriaal en bijkomende onkosten.

De tweede collecte is bestemd voor het eigen kerkenwerk. 

Je kunt bijdragen via de app GIVT, met collectebonnen of contant, of door je gift over te maken op IBAN NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van het collectedoel.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gegevens

Datum:
7 augustus
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kruiskerk
Lucasplein
Roosendaal, Noord-Brabant 4700GE Nederland
+ Google Maps
Site:
www.pgrkruiskerk.nl