6 december|10:00

Voorganger: ds. André van den Bor
2e Adventzondag

Vanwege het coronavirus gelden er bijzondere maatregelen. We mogen maximaal 30 bezoekers ontvangen. Je moet je daarom van te voren, via de website of telefonisch bij de dienstdoende predikant, aanmelden. Dat kan van maandag tot en met vrijdag. Voor de kinderen is er de oppas- en kindernevendienst.
Actuele informatie staat op de pagina met het aanmeldingsformulier en in het protocol. We vragen je die, voordat je je aanmeldt, nauwkeurig te lezen .

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Desiree Roovers Jesaja 40 : 1-11 NLB 458a  (5x)
Organist: Johannes 1 : 19-28 “Lied 80a”
Tiny Dekker   NLB 463 : 1, 3, 6, 7, 8
Koster:   “Wij gaan voor even uit elkaar”
Harm Wildeman   “Lied 528”
Lector:   “Lied 1006” (Onze Vader)
Ans van Aken   NLB 441 : 1, 7, 10

Download de volledige Orde van Dienst, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

De eerste collecte is:
Zeker in de tijd van Sinterklaas en Kerst zijn er helaas nog steeds veel kinderen die geen of weinig speelgoed krijgen. De Speelgoedbank Heppie zorgt dat ook in gezinnen met armoede, jonge kinderen (tot 12 jaar) toch een cadeau kunnen krijgen. De speelgoedbank heeft geen eigen ruimte maar werkt (tijdelijk) vanuit de Kruiskerk. De giften worden gebruikt voor de inkoop van kleurboeken en ander creatief materiaal.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Heppie’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen, vul dan ook je naam, telefoonnummer
en/of e-mailadres in.

Tijd: