Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerkdienst – 10.00 uur

5 december

Voorganger: ds. J.A.H. Timmers
2e Adventszondag en viering Heilig Avondmaal

Je bent van harte welkom! Wil je de dienst meebeleven in de Kruiskerk, meld je dan s.v.p. van te voren aan (zie knop hieronder). Lees hier het volledige protocol met maatregelen tegen Covid-19.

Elke zondag is er kindernevendienst in de Kruiskerk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op de 1e en 3e zondag van de maand is er jongerendienst.

Na afloop van de dienst ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Wim Schot    
Dirk Sjoerdsma    
Arie van Rijn    
Organist:    
Wil Buscop   “Wij gaan voor even uit elkaar”
Koster:    
Cees Jacobse    
Lector:    
Anne Roos    
     

 

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor het project: ‘Rwanda, opvang en scholing van kwetsbare kinderen’ van Kerk in Actie.
Na de genocide in Rwanda in 1994 bleven veel kinderen als wees achter. ‘Mama Rose’ richtte een organisatie op die voor deze kinderen een nieuwe familie zocht. Tegenwoordig helpen ‘mama Rose’ en haar team kwetsbare kinderen, zoals kinderen die hun ouders aan aids zijn kwijtgeraakt of die zelf besmet zijn. Ze regelen opvanggezinnen en helpen de kinderen met persoonlijke begeleiding, een zorgverzekering, medicijnen en onderwijs. Ook geven ze voorlichting over HiV/aids op scholen en in kerken.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Rwanda’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
5 december
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kruiskerk
Lucasplein
Roosendaal, Noord-Brabant 4700GE Nederland
+ Google Maps
Site:
www.pgrkruiskerk.nl