• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

4 december 2022

Voorganger: ds. Wybren de Jong
2e van de Advent

Je bent van harte welkom in deze viering! Er is elke week kindernevendienst. Ook drinken we, elke zondag na de kerkdienst, samen koffie, thee of iets fris. Op iedere eerste en derde zondag van de maand is er jongerendienst voor jongeren vanaf de brugklas tot en met 18 jaar. Je bent van harte welkom in het jeugdhonk van de Kruiskerk.

Je kunt de kerkdienst live of op een later moment online meebeleven via de website. Klik daarvoor op de knop ‘Dienst meebeleven’. Klik op de knop ‘Liturgie’ en je kunt de liturgie bekijken of printen, zodat je de viering thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdragers Lezingen Liederen
Tiny Dekker Ruth 1: 19b-22 – 2: 1-13 Lied 439 : 1, 2
Ria van der Ven Ruth 4: 13-17 Lied 80 : 1, 2
  Matteüs 13: 54-58 Lied 1005 1, 4, 5
Organist:   “Projectlied” (Ruth)
Chris van den Berg   Lied 787 : 1, 2, 3
Koster:   Lied 942 : 1, 2, 3
Tiny  Pot   Lied 425
Lector:
Jannie van de Ree

Collectes

De eerste collecte is ​Adventscollecte Kerk in Actie: Werelddiaconaat. Libanon/Jordanië/Irak: Creëren van banen voor jongeren.
Miljoenen Syriërs zijn hun land ontvlucht en onder meer terecht gekomen in de buurlanden Libanon, Jordanië en Irak. Ze leven daar in extreme armoede en proberen zo goed en zo kwaad als dat kan een nieuw bestaan op te bouwen. Vaak is dat lastig, omdat zij geen werk kunnen vinden. Daarom ondersteunt Kerk in Actie jonge Syrische vluchtelingen en arme lokale families met een opleiding in sectoren waar veel vraag is naar personeel, of met het opzetten van een eigen bedrijf.
Lees meer over dit project op de website van Kerk in Actie.

De tweede collecte is bestemd voor het eigen kerkenwerk.

Je kunt bijdragen via de app GIVT, met collectebonnen of contant, of door je gift over te maken op IBAN NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van het collectedoel.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

4 december 2022
Evenement Categorieën: