• Dit evenement is voorbij.

29 november|10:00

Voorganger: ds. Marjo den Bakker
1e Adventzondag

Vanwege het coronavirus gelden er bijzondere maatregelen. We mogen maximaal 30 bezoekers ontvangen. Je moet je daarom van te voren, via de website of telefonisch bij de dienstdoende predikant, aanmelden. Dat kan van maandag tot en met vrijdag. Voor de kinderen is er de oppas- en kindernevendienst.
Actuele informatie staat op de pagina met het aanmeldingsformulier en in het protocol. We vragen je die, voordat je je aanmeldt, nauwkeurig te lezen .

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Desiree Roovers Jesaja 63: 19b – 64 NLB 458
Organist: Marcus 13: 24 – 37 NLB 433
Wil Buscop   “Lied 25b”
Koster:   “Wij gaan voor even uit elkaar”
Cees Jacobse   NLB 437 : 1, 2
Lector:   “Lied 460”
Marijke van Rijn   “Lied 462”
    “God zal met je meegaan”

Download de volledige Orde van Dienst, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor Kerk in Actie, kinderen in de knel: Oekraïne, school van onze dromen biedt kinderen veiligheid.

In veel staatsinternaten in Oekraïne is de situatie voor kinderen slecht: gebrekkig onderwijs, minimale zorg en onverschillig personeel. De directrice van het internaat in de stad Vynnyky wilde het anders en richtte de School van onze Dromen op. Deze school zet zich in om het onderwijs in internaten positief te veranderen. Ze trainen personeelsleden hoe ze een goede, liefdevolle relatie kunnen opbouwen met de kinderen, hun ouders of verzorgers.
De onderwijzers leren nieuwe onderwijsmethoden die het zelfvertrouwen en de creativiteit van de kinderen bevorderen. Breng licht in het leven van deze kinderen met deze adventscollecte.

De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Kinderen in de knel’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Meedoen met de collecte kan ook veilig en direct via iDeal

Vul je bedrag in en klik op ‘Doneer’ op via iDeal naar je bank te gaan.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen, vul dan ook je naam, telefoonnummer
en/of e-mailadres in.

Tijd: