• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: ds. Fulco Timmers
1e Adventszondag

Je bent van harte welkom! Wil je de dienst meebeleven in de Kruiskerk, meld je dan s.v.p. van te voren aan (zie knop hieronder). Lees hier het volledige protocol met maatregelen tegen Covid-19.

Elke zondag is er kindernevendienst in de Kruiskerk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op de 1e en 3e zondag van de maand is er jongerendienst.

Na afloop van de dienst ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Desiree Roovers Jesaja 40 : 1-11 Psalm 25 : 1, 4
Francisca Quartel Lucas 1 : 5-25
Jaap Buscop
Organist:   Lied 935 : 3
Wil Buscop   Lied 433 : 1, 4
Koster:   Lied 433 : 5
Cees Lamme   “Wij geloven”
Lector:   Lied 439 : 1, 2
Mariëlla Verheij

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor het project: ‘Moldavië, kerken geven kinderen een toekomst’​.
In Moldavië worden veel kinderen aan hun lot overgelaten. Hun ouders zijn naar het buitenland vertrokken of zoeken troost in alcohol. Kinderen lopen het risico om uitgebuit te worden in bijvoorbeeld de seksindustrie. De kerken en Youth for Christ vangen hen op en zorgen voor huiswerkbegeleiding en een maaltijd. Veel kinderen ontdekken hier voor het eerst hoe je op een liefdevolle manier met elkaar om kunt gaan: een ervaring die ze de rest van hun leven meenemen.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Moldavië’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,