• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: Dorothea Timmers – Huigens

Je bent van harte welkom in deze viering! Er is elke week kindernevendienst. Ook drinken we, elke zondag na de kerkdienst, samen koffie, thee of iets fris. Op iedere eerste en derde zondag van de maand is er jongerendienst voor jongeren vanaf de brugklas tot en met 18 jaar. Je bent van harte welkom in het jeugdhonk van de Kruiskerk.

Je kunt de kerkdienst live of op een later moment online meebeleven via de website. Klik daarvoor op de knop ‘Dienst meebeleven’. Klik op de knop ‘Liturgie’ en je kunt de liturgie bekijken of printen, zodat je de viering thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Leane Compagne 1 Koningen 19 : 19-21 Lied 16
Jaap Buscop Lucas 9 : 51 – 62 Lied 967
Organist: Galaten 5 : 13-23 Lied 985
Chris van den Berg   Lied 993
Koster:   Lied 1005 : 1
Adri de Wijze   Lied 1005 : 2
Lector:   Lied 1005 : 5
Mariëlla Verheij   Lied 675
    Lied 978 : 1, 4

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor Kerk in Actie, Binnenlands diaconaat, hulp en perspectief voor mensen zonder papieren.
Nederland telt zo’n 30.000 migranten zonder verblijfsvergunning. Velen van hen zijn arbeidsmigranten, anderen bleven na een mislukte asielprocedure in Nederland, bijvoorbeeld omdat het land van herkomst hen niet accepteert. Ongedocumenteerden hebben weinig rechten en er is altijd de angst op uitzetting. Diverse kerkelijke initiatieven, zoals de Wereldhuizen in Amsterdam en Den Haag, de Pauluskerk in Rotterdam en Villa Vrede in Utrecht helpen met advies en dagbesteding en stimuleren zo de veerkracht van deze mensen.
Meer lezen: kerkinactie.nl/hulpongedocumenteerden

De tweede collecte is bestemd voor het eigen kerkenwerk.

Je kunt bijdragen via de app GIVT, met collectebonnen of contant, of door je gift over te maken op IBAN NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van het collectedoel.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Evenement Categorieën:
,