• Dit evenement is voorbij.

Gezinsdienst – poppentheater ‘Inspecteur Hoezo duikt erin!’

25 oktober|10:00

Voorganger: ds. André van den Bor
Met medewerking van: poppentheater Poppen & Meer, Carla en Eric Vis
Ouderling van dienst:  Marian van Putten
Koster: Cees Lamme

We hebben vanochtend een hele bijzondere viering. We krijgen bezoek van poppentheater “Poppen & Meer”. We duiken met Inspecteur Hoezo in de verhalen van de Bijbel. Kortom een superleuke theatervoorstelling voor kinderen én voor ouders, opa’s en oma’s en andere nieuwsgierigen!

Koning Liefdevol gaat op reis. Driekus moet samen met Carlijn op het paleis én de kluis passen. Daarin zit het belangrijkste boek van de wereld. Wanneer Barones Nooitgenoeg erachter komt dat de koning weg is, ziet zij haar kans schoon. Als ze de kluis kraakt, zal ze pas echt genoeg hebben. Lukt het inspecteur Hoezo om de daders te vinden? En zal hij zélf een echte schat ontdekken? Inspecteur Hoezo weet veel van geschiedenis en duikt in de verhalen van de Bijbel, die hij van de koning krijgt.

THEMA: ÉCHTE RIJKDOM VIND JE BIJ GOD

Vanzelfsprekend nemen we ook in deze bijzondere dienst de coronamaatregelen in acht. We mogen maximaal 30 bezoekers ontvangen. De voorstelling is vooral gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. Voor jongere kinderen is er de oppasdienst. Er is geen kindernevendienst. Je kan je van maandag 19 t/m vrijdag 23 oktober aanmelden via de knop hieronder.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?

Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen, vul dan ook je naam, telefoonnummer
en/of e-mailadres in.

De eerste collecte is bestemd voor stichting Epafras.
Sinds 1985 ondersteunt stichting Epafras Nederlandse gevangenen in het buitenland. 39 ervaren geestelijke verzorgers (Protestants, Rooms-Katholiek, Islamitisch) reizen over de hele wereld om gevangenen geestelijk te ondersteunen. Zij voelen zich gedreven door woorden van Jezus Christus, om met een hart vol ontferming en een luisterend oor beschikbaar te zijn voor wie een beroep op hen doet. Zij voeren de titel van Pastorale Gezanten. Samen vormen zij een professioneel team van vrijwilligers die geestelijke begeleiding bieden aan iedere gevangene die een beroep doet op Epafras, ongeacht zijn of haar geestelijke achtergrond, en ten allen tijde met respect voor ieders eigenheid. Zij staan ook open voor contacten met familieleden van gevangenen en hun relaties. De geloofsbelijdenis van Epafras luidt: ‘Een mens is altijd meer dan wat hij misdaan heeft! Elk mens is waardevol!’
De tweede collecte is bestemd voor eigen Kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Epafras’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Tijd:
Evenement Categorieën: