Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kliederkerk – 10.00 uur

24 oktober

Medewerker aan de Kliederkerk : Peter Jan Kik (jeugdwerk)

We gaan aan de slag met het verhaal van Bartimeüs. Hij is blind en probeert door te bedelen aan geld te komen. Wanneer Jezus langskomt, wil Bartimeüs hem graag spreken. Hij vraagt of Jezus ook bij hem komt, ook al zeggen de mensen om hem heen dat hij stil moet zijn. Maar Bartimeüs vertrouwt op Jezus.
De Kliederkerk begint om 10.30 uur met koffie en limonade. Om 11.00 uur starten we in de kerk. Daarna zijn er allerlei leuke werkvormen voor jong en oud rondom het thema. Om ongeveer 12.00 uur sluiten we de Kliederkerk af met gezamenlijk eten.
Je bent van harte welkom!

Lees hier het protocol met maatregelen tegen Covid-19.

Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Desiree Roovers Verhaal van Bartimeüs Lied 978
Gert Reitsma   Een rivier vol van vrede (Opw. 88)
Jaap Buscop    
Organist:    
Wil Buscop    
Koster:    
Harm Wildeman    

 

Collectes

De eerste collecte is Collecte Kerk in Actie werelddiaconaat. Kameroen, samen werken aan een stabiele toekomst.
De noordelijke provincies van Kameroen liggen in de Sahel-zone: een regio met een grillig klimaat. Door lange periodes van extreme droogte rukt de woestijn op. Daarnaast telt de regio veel vluchtelingen, door onrust in de omliggende landen. Samen met lokale kerken en de inwoners van dit gebied werkt Kerk in Actie aan een stabiele toekomst. We ondersteunen boeren om via duurzame landbouw voldoende voedsel te verbouwen. Ook krijgen boeren training over veeteelt en waterbeheer. Tot slot bieden we noodhulp aan vluchtelingen in de regio. Steun de bevolking in dit extreem kwetsbare gebied met uw collecte.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘ Kameroen’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
24 oktober
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kruiskerk
Lucasplein
Roosendaal, Noord-Brabant 4700GE Nederland
+ Google Maps
Site:
www.pgrkruiskerk.nl