• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst Hemelvaart

21 mei|10:00

Vorig jaar was voor het eerst een gezamenlijke Hemelvaartsdienst met andere kerkelijke gemeentes.
Dat was een feestelijk gebeuren met veel ontmoeting.
Dit jaar zal dat op die manier helaas niet gaan, maar toch is het weer de bedoeling om Hemelvaart samen te vieren.

Samen met de predikanten Ds. Marjo den Bakker uit Roosendaal en Ds. Wouter van Laar uit Willemstad
zal Ds. Franc de Ronde voorgaan in de dienst die vanuit de Dorpskerk in Fijnaart wordt uitgezonden.

Dit is, i.v.m. de maatregelen tegen het Coronavirus, een aangepaste kerkdienst.
Deze bijzondere kerkdienst wordt online uitgezonden. Kies “Dienst meebeleven” voor beeld en geluid, of alleen geluidsweergave.

Orgel/Piano : Ruud Krijnen
Dwarsfluit : Erika Tange
Zang : Piet en Adje Hollemans, Elske en Wouter van Laar

Download de Orde van Dienst. Hierin vind je de liederen zodat je thuis kunt meeluisteren of -zingen.

Collecte diaconaal plaatselijk: Voedselbank Goed Ontmoet.
In deze bijzondere tijden zijn steeds meer mensen aangewezen op de hulp van de voedselbank. Inkomsten lopen terug maar vaste lasten gaan door. De voedselbank ondersteunt met levensmiddelen en andere huishoudelijke producten.
Met uw steun kunnen we er aan bijdragen dat zoveel mogelijk gezinnen extra steun krijgen in deze moeilijke tijd.
De tweede collecte is voor ons eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Voedselbank’  en/of  ‘Eigen kerkenwerk’.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen, vul dan ook je naam, telefoonnummer
en/of e-mailadres in.

Tijd: