• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: Ds. Willem Vermeulen (emeritus)

Elke zondag is er kindernevendienst in de Kruiskerk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op verzoek is er oppasdienst voor kinderen tot 4 jaar.  Voor de oppasdienst graag vóór zaterdag aanmelden! Dat kan via: oppasdienst@pgrkruiskerk.nl. Vermeld daarbij s.v.p. het aantal kinderen. ​

Lees hier het protocol met maatregelen tegen Covid-19.

Na afloop van de dienst ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Marian van Putten Romeinen 13 : 1-10 Lied 970 : 1, 2, 5
Paula van Dis Mattheus 22 : 15-22 Lied 137a : 1
Johan Henken   Lied 283
Organist:   Lied 969
Tiny Dekker   Lied 339a
Koster:   “Wij gaan voor even uit elkaar”
Cees Jacobse   Lied 342
Lector:   Lied 992

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor het nieuwe jaarproject van de commissie voor Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking.
In de kerkdienst op zondag 17 oktober presenteert de ZWO-commissie het nieuwe jaarproject voor het seizoen 2021-2022. Wil je meer weten over dit project, dan kun je vanaf zondag naar de actiepagina op onze website.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘ZWO-jaarproject’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,