Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: ds. Ellen van Sluijs (B. o. Z.)

Je bent van harte welkom in deze viering! Er is elke week kindernevendienst. Ook drinken we, elke zondag na de kerkdienst, samen koffie, thee of iets fris. Op iedere eerste en derde zondag van de maand is er jongerendienst voor jongeren vanaf de brugklas tot en met 18 jaar. Je bent van harte welkom in het jeugdhonk van de Kruiskerk.

Je kunt de kerkdienst live of op een later moment online meebeleven via de website. Klik daarvoor op de knop ‘Dienst meebeleven’. Klik op de knop ‘Liturgie’ en je kunt de liturgie bekijken of printen, zodat je de viering thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Jaap Tuk
Jaap Buscop
Organist:
    “wij gaan voor even uit elkaar”
Koster:
Harm Wildeman
Lector:

Collectes

De eerste collecte is Collecte diaconaal landelijk: Vakantiebureau, vakanties met aandacht.
Het vakantiebureau organiseert vakantieweken voor senioren en mensen met een zorgvraag in prachtige hotels in Nederland. In onze vakantieweken is er een gevarieerd programma. U kunt denken aan creatieve workshops en leuke avondprogrammering. Maar ook kunt u lekker wandelen of (rolstoel)fietsen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan één van de georganiseerde excursies. Kortom voor elk wat wils! De vakantieweken worden begeleid door enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Zij organiseren het programma en ondersteunen waar nodig.

De tweede collecte is bestemd voor het eigen kerkenwerk.

Je kunt bijdragen via de app GIVT, met collectebonnen of contant, of door je gift over te maken op IBAN NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van het collectedoel.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Evenement Categorieën:
,