Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: ds. André van den Bor

Ga naar ‘Aanmelden kerkdienst’ om je aan te melden voor de kerkdienst. We mogen maximaal 30 bezoekers verwelkomen.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Wim Schot Exodus 19 : 1-11 Lied 215 : 1, 3, 5, 7
Organist: 1Johannes 5 : 9-15 Psalm 27 : 1, 2
Chris van den Berg Johannes 17 : 14-26 Lied 868 : 2, 4, 5
Koster:   “Wij zijn voor even uit elkaar”
Cees Lamme   Lied 353 : 1, 2, 3, 4
Lector:   Lied 339a
Marijke van Rijn   Lied 345 : 1, 2, 3
    Lied 977 : 1, 2, 3

De eerste collecte is bestemd voor diaconaal regionaal: De Hoop helpt!
De Hoop ggz helpt. Niet door mensen te leren leven met hun problemen, maar door samen met hen én met de hulp van God te werken aan de oplossing van hun problemen. Voor iedereen – jong en oud – is een zinvol leven mogelijk.
De Hoop is een evangelische ggz-instelling die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassen met psychische, psychiatrische en verslavingsproblemen. Hulp is bijvoorbeeld mogelijk bij angst, burn-out, depressiviteit, opvoeding, relaties, verslaving, rouwverwerking, seksualiteit, trauma of zingeving. De Hoop biedt hulp in diverse vormen: e-hulp, ambulante gesprekken, deeltijdbehandeling, opvang in een kliniek, vrouwenopvang of bijvoorbeeld begeleid of beschermd wonen. Ook helpt De Hoop ouders en partners van verslaafden. De Hoop biedt hulp op verschillende locaties in Nederland.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van “Moederdag” en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,