• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: Rob Favier
“Allemaal in hetzelfde schuitje”

Je bent van harte welkom in deze viering! Er is vandaag  GEEN  kindernevendienst. Ook drinken we, elke zondag na de kerkdienst, samen koffie, thee of iets fris. Op iedere eerste en derde zondag van de maand is er jongerendienst voor jongeren vanaf de brugklas tot en met 18 jaar. Je bent van harte welkom in het jeugdhonk van de Kruiskerk.

Je kunt de kerkdienst live of op een later moment online meebeleven via de website. Klik daarvoor op de knop ‘Dienst meebeleven’. Klik op de knop ‘Liturgie’ en je kunt de liturgie bekijken of printen, zodat je de viering thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Jaap Tuk Mattheüs 14 : 22-33 Lied 250 (HemelHoog)
Paula van Dis   Lied 289 : 1, 3
Organist:   Opwekking 32
Teun Dekker   Lied 885
Koster:   Ik geloof dat God mij nooit alleen zal laten staan
Cees Lamme
Lector:
geen

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor Noodhulp in eigen gemeente. Na Corona nu de oorlog in de Oekraïne. Het blijft onrustig in Europa. Dagelijks lezen we hierover. Mensen zijn onzeker en de prijzen stijgen. Kwetsbaren in onze samenleving komen in de knel. Rondkomen en het hoofd bovenwater houden wordt een steeds groter probleem. De Diaconie steunt mensen individueel en via organisaties zoals de Voedselbank. Steunt u de Diaconie?
De tweede collecte is bestemd voor het eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Noodhulp in eigen gemeente’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Evenement Categorieën:
,