Kerkdienst – 10.00 uur

14 augustus

Voorganger: Pastor Arianne Ploeg-Blokland

Je bent van harte welkom in deze viering! Er is elke week kindernevendienst. Ook drinken we, elke zondag na de kerkdienst, samen koffie, thee of iets fris. Op iedere eerste en derde zondag van de maand is er jongerendienst voor jongeren vanaf de brugklas tot en met 18 jaar. Je bent van harte welkom in het jeugdhonk van de Kruiskerk.

Je kunt de kerkdienst live of op een later moment online meebeleven via de website. Klik daarvoor op de knop ‘Dienst meebeleven’. Klik op de knop ‘Liturgie’ en je kunt de liturgie bekijken of printen, zodat je de viering thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Marian van Putten Exodus 17 : 1-7 Lied 213 : 1, 2, 5
Gert Reitsma Johannes 4 : 1-15 Lied 25 : 7
Organist:   Lied 301 f
Chris van den Berg   Lied 309
Koster:   “Wij gaan voor even uit elkaar”
Harm Wildeman   Lied 605 : 1, 3, 7
Lector:   Lied 425
Wil Buscop

De eerste collecte is Collecte ZWO : Guatamala, sterke en weerbare vrouwen​.
Vrouwen in Guatemala worden dagelijks gediscrimineerd en velen hebben te maken met huiselijk geweld. Hoe kunnen zij ervaren dat zij van waarde zijn? En hoe kan de kerk in Guatemala hen daarbij helpen? De lokale partnerorganisatie van Kerk in Actie is Cedepca. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Cedepca een theologische opleiding en cursussen volgen voor inspirerend leiderschap voor een sociaal sterke kerk die de bevrijdende kracht van het Evangelie uitdraagt.

De tweede collecte is bestemd voor het eigen kerkenwerk.

Je kunt bijdragen via de app GIVT, met collectebonnen of contant, of door je gift over te maken op IBAN NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van het collectedoel.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

14 augustus
Evenement Categorieën: