• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

11 december 2022

Voorganger: ds. Corry Biemond (emeritus)
3e van de Advent

Je bent van harte welkom in deze viering! Er is elke week kindernevendienst. Ook drinken we, elke zondag na de kerkdienst, samen koffie, thee of iets fris. Op iedere eerste en derde zondag van de maand is er jongerendienst voor jongeren vanaf de brugklas tot en met 18 jaar. Je bent van harte welkom in het jeugdhonk van de Kruiskerk.

Je kunt de kerkdienst live of op een later moment online meebeleven via de website. Klik daarvoor op de knop ‘Dienst meebeleven’. Klik op de knop ‘Liturgie’ en je kunt de liturgie bekijken of printen, zodat je de viering thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdragers Lezingen Liederen
Peter Donkervoort Jesaja 35: 1-12 Lied 283 : 1, 2, 3, 4
Johan Henken Mattheüs 11: 2-11 Lied 85 : 1, 3, 4
Dirk Sjoerdsma   Lied 301f
Organist:   Lied 441: 5, 6, 7
Teun Dekker   Projectlied
Koster:   Psalm 146 : 3, 4, 5
Cees Lamme   Lied 25a : 1, 2
Lector:   Lied 534 : 1, 2, 3, 4
Sandra Goudswaard   Lied 462 : 1, 2, 5, 6

Collectes

De eerste collecte is ​de adventscollecte voor Kerk in Actie, binnenlands diaconaat: Vrolijkheid in asielzoekerscentra.
Een op de drie vluchtelingen die naar Nederland komen is jonger dan achttien jaar. Ze hebben vaak nare ervaringen achter de rug en hun bestaan in Nederland is nog jarenlang onzeker. Stichting De Vrolijkheid organiseert wekelijks meer dan honderd kunstactiviteiten in bijna dertig asielzoekerscentra. Dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst zijn instrumenten om de veerkracht van de jonge azc-bewoners te versterken en hun talenten tot bloei te laten komen.
Lees hier meer over dit project op de website van Kerk in Actie. .

De tweede collecte is bestemd voor het eigen kerkenwerk.

Je kunt bijdragen via de app GIVT, met collectebonnen of contant, of door je gift over te maken op IBAN NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van het collectedoel.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

11 december 2022
Evenement Categorieën: