1 november|10:00

Voorganger: ds. Marjo den Bakker

Vanwege het coronavirus gelden er bijzondere maatregelen. We mogen maximaal 30 bezoekers ontvangen. Je moet je daarom van te voren, via de website of telefonisch bij de dienstdoende predikant, aanmelden. Dat kan van maandag tot en met vrijdag. Voor de kinderen is er de oppas- en kindernevendienst.
Actuele informatie staat op de pagina met het aanmeldingsformulier en in het protocol. We vragen je die, voordat je je aanmeldt, nauwkeurig te lezen .

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Wim Schot Ruth 3 NLB 458 (3x),
We steken de kaars aan
Organist:   NLB 216
Wil Buscop   Luisteren naar: Kyrië Uit: ‘Missa
Criolla’. Mercedes Sosa
Koster:   NLB 304
Cees Jacobse   ‘Wij gaan voor even uit elkaar’
Lector:
Ans van Aken

Luisteren naar: ‘Air’. J.S. Bach.
Uitgevoerd door: Per-Olov Kindgren
op klassieke gitaar
    Luisteren naar: ‘My Land Is Jou
Land’. Stef Bos
     NLB 423

Download de volledige Orde van Dienst, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor Mencoldes in Colombia: Opvang en hulp voor ontheemden.
Ongeveer vier miljoen Colombianen zijn in eigen land op de vlucht voor geweld. Velen belanden in de sloppenwijken van Bogotá.
Mencoldes geeft materiële en psychosociale hulp aan ongeveer dertig tot veertig nieuwe gezinnen per maand en helpt vluchtelingen om een bedrijfje te beginnen als naaister, bouwvakker of monteur. Ook behartigt Mencoldes de belangen van de ontheemden bij de overheid en zet zich in voor de  terugkeer van de ontheemden naar hun eigen land en woonplaats. Kerk in Actie lobbyt bij de Nederlandse en Colombiaanse regering en internationale (vluchtelingen) organisaties voor meer aandacht voor de ontheemden van Bogotá. Steunt u dit werk?
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Colombia’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen, vul dan ook je naam, telefoonnummer
en/of e-mailadres in.

Tijd: