• Dit evenement is voorbij.

19 september|10:00 - 11:00

Jongerendienst

De vakantie zit er weer op!
Het was ook dit jaar een bijzondere zomer, met elk land andere voorschriften waar we ons aan moesten houden. Het zal best aanpassen geweest zijn en misschien heb je ergens anders vakantie gevierd dan in je planning lag,
maar er zullen vast mooie verhalen, foto’s en belevenissen te delen zijn. En gelukkig! Eindelijk kunnen we elkaar weer gaan ontmoeten en alle belevenissen delen.

Vanaf 19 september is er weer elke 1e en 3e zondag van de maand jongerendienst in het jeugdhonk. Dus geen online jongerendienst appjes meer elke zondagmorgen.
We kijken er enorm naar uit om jullie daar allemaal weer te ontmoeten. En omdat we elkaar zolang niet hebben gezien, beginnen we met een speeddate.

Carin de Korte heeft besloten om te stoppen met de jongerendiensten, maar jullie zullen haar vast nog tegenkomen in de kerk. Carin, bedankt voor alles wat je met hart en ziel voor de jongerendiensten hebt gedaan.
We zullen je missen!

Inmiddels is de jongerendienst groep ook weer gegroeid met nieuwe jongeren die naar de middelbare school zijn gegaan of daar al even op zitten maar graag met ons mee willen doen. Iedereen van harte welkom!

Van de groep 18 plussers hebben we nog geen goed afscheid kunnen nemen, maar daar gaan we zeker nog wat aan doen. We zijn jullie niet vergeten.

En voor de rest, heel graag tot snel!

Hartelijke groet van Jannie, Jos, Robert, Carla, Anneke, Sandra en Marian.

Tijd:
Evenement Categorieën: