Hemelvaartviering – 10.00 uur

Voorgangers: ds. André van den Bor, ds. Wouter van Laar en ds. Franc de Ronde.
Hemelvaartviering samen vieren met gemeenteleden uit Dinteloord, Fijnaart en Willemstad.

Ga naar ‘Aanmelden kerkdienst’ om je aan te melden voor de Hemelvaartviering. We mogen maximaal 30 bezoekers verwelkomen.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Brenda van Blanken Ezechiël 1: 3-5a.26-28a Lied 280 : 1, 2, 3, 4, 5
Organist: Marcus 16: 9-20 Psalm 47 : 1, 2, 3
Chris van den Berg   Lied 405 : 1, 2, 3
Koster:   “Wij zijn voor even uit elkaar”
Adri de Wijze   Lied 99 : 1, 3, 8
Lector:   Lied 666 : 1, 2
    Lied 667 : 1, 2, 5, 6

Collectes
De eerste collecte is bestemd voor diaconaal plaatselijk: inloophuis De Rose-Linde.
Inloophuis De Rose-Linde is een open huis voor iedereen die met de ziekte kanker te maken heeft. Het inloophuis biedt laagdrempelige ondersteuning voor (ex)patiënten, mantelzorgers, naasten en nabestaanden. Het aanbod van een Inloophuis wordt met name bepaald door de vraag vanuit de mensen zelf. Hun signalen komen terecht bij de vrijwilligers die het huis runnen. Het initiatief is mede geboren vanuit het Bravis Ziekenhuis en de Stichting Groenhuysen, maar er zijn geen financiële verbanden en zijn er ook geen toezeggingen voor ondersteuning. De stichting zal zelf moeten zorgdragen voor de benodigde financiële middelen. Daarvoor doen wij graag een verzoek aan jou om hen te helpen. Voor meer info, zie: www.inloophuisderoselinde.nl
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van “Moederdag” en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,