Film: Like Father like Son

5 november|14:00 - 17:30

Vier ouders, twee rijke en twee minder rijke, krijgen van een ziekenhuis te horen dat hun twee zonen bij de geboorte verwisseld zijn. Ze staan voor een dilemma: wie beschouwen ze als hun echte zoon en moeten ze de jongetjes ruilen? Dat melodramatische gegeven over de keuze tussen nature en nurture werkt Koreeda in zijn typisch onderkoelde stijl uit. Like Father, like Son is een film die je juist met z’n terughoudendheid weet te raken. Zoals in de scène waarin de kleine Keita om zich heen kijkt en het gedrag van z’n vader probeert te begrijpen. Weet hij veel van biologie en bloedbanden.

Plaats: Parochiecentrum, Sint Josephstraat 2, Roosendaal
Tijd: 14.00-17.30 uur uiterlijk (inclusief pauze en nagesprek o.l.v. Marjeet Verbeek)
Opgave via Jozefjaar@sint-norbertusparochie.nl of tel. 0165-53 46 67 (doordeweeks
tussen 9.00-11.30u en 14.00-16.00 uur).

Tijd:
Evenement Categorieën: