• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: Mevr. D. Timmers-Huigens

Ga naar ‘Aanmelden kerkdienst’ om je aan te melden voor de kerkdienst. Er is deze zondag geen kindernevendienst in de Kruiskerk, maar wel online. Klik op de knop ‘Kindernevendienst’ en ga naar het verhaal en het werkblad van deze week.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Wim Schot Job 38 : 1-15 Lied 290 (3x)
Organist: Marcus 6 : 45-52 Lied 146 : 1, 3
Tiny Dekker   Lied 303
Koster:   Lied 850 : 1
Cees Lamme   Lied 850 : 2, 3
Lector:   Lied 850 : 4, 5
Ans van Aken   Lied 869 : 1, 7
    Lied 978 : 1, 4

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor diaconaal landelijk – Vakantiebureau, vakanties met aandacht .
Het vakantiebureau organiseert vakantieweken voor senioren en mensen met een zorgvraag in prachtige hotels in Nederland. In onze vakantieweken is er een gevarieerd programma. U kunt denken aan creatieve workshops en leuke avondprogrammering. Maar ook kunt u lekker wandelen of (rolstoel)fietsen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan één van de georganiseerde excursies. Kortom voor elk wat wils! De vakantieweken worden begeleid door enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Zij organiseren het programma en ondersteunen waar nodig.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen uit de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Vakantiebureau’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,