• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: ds. Willem Vermeulen

We mogen maximaal 60 bezoekers verwelkomen. Deze zondag is er kindernevendienst voor kinderen tot 12 jaar. Ga naar ‘Aanmelden kerkdienst’ om je aan te melden voor de kerkdienst.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Wim Schot Psalm 24 Lied 360 : 1, 2, 3
Organist: Lucas 5 : 1 – 7 Psalm 24
Teun Dekker   Lied 302
Koster:   Lied 103c
Harm Wildeman   Lied 841 :  1, 2
Lector:   Lied 339a
Ans van Aken   Lied 342
    Lied 845

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor Noodhulp Griekenland, opvang voor gestrande vluchtelingen. Een project van Kerk in Actie.
Nog elke dag zijn er miljoenen mensen over de hele wereld op de vlucht. Een groot deel van hen komt uit landen waar het leven door oorlog of religieuze spanningen onmogelijk is. Op zoek naar veiligheid stranden mensen uit bijvoorbeeld Syrië, Afghanistan en Iran via Turkije op de Griekse eilanden, waaronder Lesbos. Hier wacht hen vanwege lange procedures een moeilijke en onzekere tijd. Kerk in Actie ondersteunt organisaties die hen opvangen, begeleiden en onderwijs aan de kinderen geven. Meer informatie kun je lezen op de website van Kerk in Actie.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Vluchtelingen Griekenland’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,