• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: ds. Fulco Timmers (Rotterdam)

In deze viering worden er twee kinderen gedoopt. Je bent van harte welkom om deze feestelijke gebeurtenis mee te maken.

Je hoeft je voor deze dienst niet aan te melden. De maatregelen tegen COVID-19 in de Kruiskerk gelden nog wel, lees hier het protocol.
Elke zondag is er kindernevendienst in de Kruiskerk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op verzoek is er oppasdienst voor kinderen tot 4 jaar.  Voor de oppasdienst graag vóór zaterdag aanmelden! Dat kan via: oppasdienst@pgrkruiskerk.nl. Vermeld daarbij s.v.p. het aantal kinderen. ​

Na afloop van de dienst ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Leane Compagne Mattheüs  5 : 13-16 Lied 276 : 1, 2
Paula van Noordenne   “Verbonden met vader en moeder”
Marcel Roos   Lied 344 : 1, 2, 3
Organist:   Lied 704 : 1, 3
Tiny Dekker   ELB398 ‘Handen heb je om te geven’
Koster:   Mag ik jou tot zegen zijn” Sela
Cees Jacobse   Lied 838 : 1, 3
Lector:   Lied 425
Mariëlla Verheij

De eerste collecte is Collecte diaconaal regionaal, PSC Antwerpen.
Als PGR Kruiskerk hebben wij al sinds lange tijd een warme band met het PSC.
Het Protestants Sociaal Centrum (PSC) te Antwerpen is opgericht door de protestantse kerken in Antwerpen en zet zich al sinds 1979 als beweging in met en voor allerlei mensen in kwetsbare situaties. Het PSC zet zich in voor mensen op de vlucht en voor degenen die te weinig kansen hebben gekregen of krijgen om aan de armoede en het sociaal isolement te ontsnappen. Het PSC wil hulp verlenen aan iedereen, protestanten en niet-protestanten.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘ PSC’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,