• Dit evenement is voorbij.

Kerkdienst – 10.00 uur

Voorganger: ds. Marjo den Bakker

We mogen maximaal 60 bezoekers verwelkomen. Deze zondag is er geen kindernevendienst voor kinderen tot 12 jaar. Ga naar ‘Aanmelden kerkdienst’ om je aan te melden voor de kerkdienst.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Desiree Roovers Micha 4: 1 t/m 7 Lied 458 (3x)
Organist: Johannes 4: 5 t/m 30 Lied 280 : 1, 2, 3, 4, 5
Tiny Dekker   “Kyrie Eleison.” Taizé
Koster:   Lied 304
Adri de Wijze   “Wij zijn voor even uit elkaar”
Lector:   Lied 87
Anne Roos   Lied 333 (4x)
    Lied 837 : 1, 3, 4
    Lied 423 (wisselzang)

Collectes

De eerste collecte is bestemd voor het project Missionair werk van de PKN, kerk voor het dorp.
De Dorpskerkenbeweging van de Protestantse Kerk in Nederland geeft kleine geloofsgemeenschappen een platform in hun zoektocht naar betekenisvol kerk zijn in hun omgeving. Dat veel kerken krimpen, betekent niet dat zij niet zinvol kunnen zijn. Zo zijn er dorpskerken die bijvoorbeeld van hun kerk een ‘huiskamer van het dorp’ maken, dorpsactiviteiten organiseren of deelnemen in een dorpscoöperatie. Binnen de Dorpskerken- beweging inspireren en motiveren kleine gemeenten elkaar. Meer informatie vind je op de website van Kerk in Actie.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteapp GIVT, via collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘Missionair werk dorpen’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar of elke eerste zondag van de maand na afloop van de kerkdienst. De bonnen die je via de webwinkel besteld kun je op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

Evenement Categorieën:
,