Kerkdienst – 10.00 uur

1 augustus

Voorganger: ds. Frans den Harder (Zwijndrecht)

Tot en met zondag 5 september a.s. hoef je je niet aan te melden voor een kerkdienst in de Kruiskerk. Een uitzondering geldt voor de oppasdienst. Wil je gebruik maken van de oppasdienst, wil je dat dan s.v.p. voor het weekend per e-mail doorgeven aan: oppasdienst@pgrkruiskerk.nl? De andere maatregelen tegen COVID-19 in de Kruiskerk gelden nog wel, lees hier het protocol.

Elke 1e en 3e zondag van de maand is er Kindernevendienst in de Kruiskerk. Elke week is er online Kindernevendienst.

Na afloop van de dienst ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.
Je kunt de kerkdienst ook live of op een later moment meebeleven via internet. Klik op de knop ‘Dienst meebeleven’ en volg de kerkdienst online. Download de volledige ‘Orde van Dienst’, zodat je de dienst thuis nog beter kunt volgen.

Ambtsdrager(s):  Lezingen: Liederen:
Brenda van Blanken Lucas 10 : 25 -37 Lied 116 : 1, 5, 6
Organist:   Lied 705 : 1
Chris van den Berg   Lied 65 : 1, 2
Koster:   Lied 314 : 1, 2, 3
Cees Jacobse   Lied 912 : 1 t/m 6
Lector:   Lied 340b
Jannie van de Ree   Lied 370 : 1, 2, 3
    Lied 755 : 1, 2
    Lied 425

Collectes

De eerste collecte is een collecte door gezamenlijke Roosendaalse kerken voor Stichting Inloophuis De Rose-Linde. Inloophuis De Rose-Linde is een open huis voor iedereen die met de ziekte kanker te maken heeft. Het inloophuis biedt laagdrempelige ondersteuning voor (ex)patiënten, mantelzorgers, naasten en nabestaanden. Het aanbod van een Inloophuis wordt met name bepaald door de vraag vanuit de mensen zelf. Hun signalen komen terecht bij de vrijwilligers die het huis runnen. Het initiatief is mede van het Franciscus Ziekenhuis en de Stichting Groenhuysen, maar er zijn geen financiële verbanden. De stichting draagt zelf zorg voor de financiële middelen en doet daarvoor graag een beroep op jou. Het inloophuis is ons ‘Project van de maand’. Lees meer over De Rose-Linde en doneer online op onze actiepagina.
De tweede collecte is bestemd voor eigen kerkenwerk.

Meedoen kan via de collecteschalen bij de uitgang van de Kruiskerk, via collecteapp GIVT, collectebonnen (lever ze later in met vermelding van de bestemming) of door je bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL83 RABO 0373 7281 15 t.n.v. Protestantse Gemeente Roosendaal onder vermelding van ‘De Rose-Linde’ en/of ‘Eigen kerkenwerk’.

Collectebonnen zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Je rekent dan gelijk af via iDEAL. De bonnen kun je daarna op de eerste zondag van de maand na afloop van de dienst in de kerk afhalen of je krijgt ze thuisbezorgd.

Hoe heb jij deze dienst beleefd?
Heb je een opmerking, vraag of idee, laat het ons weten. Als je wilt dat we contact met je opnemen stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en/of mailadres te vermelden.

1 augustus
Evenement Categorieën: