Aanmelden voor kerkdienst in de Kruiskerk

We mogen net zoveel mensen in de Kruiskerk verwelkomen als dat we plaatsen kunnen aanbieden, mits we een afstand van 1,5 meter kunnen houden. Daarom is het aantal plaatsen beperkt en moet je je voor een zitplaats in de kerkzaal van te voren aanmelden. De kinderen van de oppas- en kindernevendienst hoeven niet aangemeld te worden, maar verzamelen zich in de kapel en gaan daarna naar hun eigen ruimtes. De kapel is alleen toegankelijk via het voorportaal. In de dienst is geen samenzang en er is een speciaal protocol van toepassing. We vragen je dit protocol van te voren te lezen, zodat je precies weet met welke aanpassingen je rekening moet houden.

Deelnemen aan de diensten is alleen mogelijk als je gezond bent. Dus ben je verkouden, moet je vaak niezen of hoesten, heb je last van keelpijn, benauwdheid of koorts, blijf dan thuis. Heb je een kwetsbare gezondheid, dan raden we je aan extra voorzichtig te zijn of – misschien verstandiger – toch de kerkdienst thuis te volgen.

Bekijk hieronder ook het filmpje over de Anderhalvemeterkerk en meld je aan via het formulier. Tot zondag!

• Geef uw e-mailadres door zodat wij contact kunnen opnemen over uw aanmelding
  • Geef uw e-mailadres hier nogmaals op.
  • Geef het aantal personen (INCLUSIEF kinderen) op. Je mag alleen personen uit hetzelfde huishouden aanmelden.
  • Geef hier het aantal kinderen op dat naar de kindernevendienst gaat.
  • Geef hier het aantal kinderen op dat naar de oppasdienst gaat.

Protestantse Kerk

De Protestantse Gemeente Roosendaal maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

Sint Lucasplein 1
4703 HX Roosendaal