En dat willen we op zondag 3 juli na de kerkdienst met alle gemeenteleden doen: onze gaven delen en samen eten.

We willen gemeenteleden vragen hun gave te delen door een internationaal gerecht te koken. Je mag natuurlijk zelf  bedenken wat je wilt koken, maar wij hebben ook voorbeeld recepten.  Je brengt jouw gerecht(en) op 3 juli mee, zodat we het allemaal, in buffetvorm, samen kunnen eten.

0p zondag 12, 19 en 26 juni kun je bij de speciale “Werelds Koken-bord”  aangeven welk gerecht je wilt koken en voor hoeveel personen je maximaal wilt koken (4/8/12 personen). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Cauwels, e-mail: zwo@pgrkruiskerk.nl.

Er wordt op zondag 3 juli een vrijwillige bijdrage gevraagd. De opbrengst is voor het ZWO-jaarproject voor “Opvang van gestrande vluchtelingen in Griekenland”.

Samen eten is samen vieren. Samen eten is elkaar echt ontmoeten. Geniet van de maaltijd. Maar doe dat vooral met elkaar en in verbondenheid met de wereld. “Ik wil je zien, zullen we samen eten?”

Met deze activiteit sluiten we dit jaarproject af.

Wanneer je op zondag 3  juli mee wilt eten kun je je tot uiterlijk zondag 26 juni per e-mail aanmelden: zwo@pgrkruiskerk.nl. Vermeld daarbij s.v.p. het aantal volwassenen en het aantal kinderen tot 12 jaar.