Gelukkig kan er ook dit jaar weer een vakantieweek worden georganiseerd.

In de periode van zaterdag 22 oktober t/m zaterdag 29 oktober 2022 wordt weer de jaarlijkse vakantieweek georganiseerd door de Werkgroep Vakantieweek West-Brabant. De diaconieën van de Protestantse kerken in West-Brabant ondersteunen deze activiteit van harte. De week wordt gehouden in het zorghotel Nieuw Hydepark in Doorn. Het zorghotel is volledig aangepast voor mensen met een beperking.

Als u niet (meer) zelfstandig op vakantie kan, omdat u extra begeleiding of zorg nodig heeft en u wilt graag eens een weekje weg, dan kunt u zich aanmelden bij uw diaconie. Ook echtparen, waarvan één de mantelzorger is, zijn van harte welkom.  U kunt er zorgeloos een week tussenuit, andere mensen ontmoeten, genieten van een ontspannen programma, van een bosrijke omgeving en alle aandacht krijgen van de vrijwilligers. Dit alles in een warme, vriendschappelijke en familiaire sfeer.

Aan deze week kunnen zo’n 50 gasten deelnemen en er zijn circa 25 vrijwilligers die professionele zorg verlenen. De kosten voor deze vakantieweek bedragen € 625,-.

Wilt u zich aanmelden voor deze bijzondere vakantie of er meer over weten? Dan kunt u contact opnemen met Hans van den Hoek, tel: 06-52405435, email: marhans@home.nl

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juli 2022