Op zaterdag 9 april nodigt Spirit in Roosendaal je uit om deel te nemen aan een creatieve spirituele dag rond dromen onder begeleiding van pastoraal werker Alida van der Maarel en beeldend kunstenares Diana Walravens: “Samen laten we ons op die dag inspireren door Bijbelse verhalen over dromen en door onze eigen dromen. Daarna ga je zelf schilderen. Zo ontstaat in de periode voor Pasen een mooi moment voor persoonlijke inspiratie en creativiteit.”

Ervaring met schilderen is niet vereist.

Bij minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers kan het doorgaan. Opgave vóór 5 maart.

Plaats: Kruiskerk, Sint Lucasplein 1, Roosendaal
Datum: zaterdag 9 april
Tijd: 9.30 – 16.00 uur
Kosten: 25 euro (inclusief lunch, koffie, thee en materiaal)

Aanmelden vóór 2 april bij spiritinroosendaal@gmail.com of via 06-15955443.