Dr. Jaap van Dorp, Bijbelvertaler van het eerste uur bij het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG), komt op maandag 15 november vanuit Haarlem naar de Ontmoetingskerk in Bergen op Zoom. Hij houdt een presentatie over ‘Bijbel vertalen’, toegespitst op de Nieuwe Bijbel Vertaling (NBV) 21, die op 13 oktober is overhandigd aan onze koning en daarmee aan ‘Kerk en Samenleving’. De NBV 21 is zowel de vertaling van 2021 als, zegt het NBG, ook de Bijbel voor de 21e eeuw. Ook de voorgangers van de NBV 21 komen op 15 november aan de orde. Je bent van harte welkom!

De Bergse boekhandel Quist zal ook aanwezig zijn.

Datum en tijd: maandag 15 november 2021, aanvang 20.00 uur
Locatie: Ontmoetingskerk, Bolwerk-Zuid 134, ingang Thomas de Rouckstraat = zijstraat van Bolwerk-Zuid.
Kosten: Vrije gift.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *