Op zaterdag 25 september werd er tijdens de workshop ‘Maak een beeldje’ door de deelnemers volop gehakt, geboord, gevijld en geslepen in het atelier van Annie Andriessen in Essen. Het was een aangename en inspirerende middag. Lees hier het verslag van één van de deelnemers.

‘Ik vertrok met mijn vriendin ’s-middags naar Essen. We werden hartelijk ontvangen door Annie Andriessen met koffie en een lekkere koek. Tevens kregen we een rondleiding door haar expositieruimte, waar prachtige grote en kleine beelden stonden, daarna gingen we naar haar atelier. We werden prachtig uitgedost met veiligheidsbril, handschoenen en een mondkapje. Je mocht zelf een steen uitzoeken, waarvan je iets wilde maken. Tijdens de workshop kregen we begeleiding en advies. Het was uitdagend om te doen en de sfeer was prettig. Het was een geweldige middag en het resultaat mocht er zijn. We bewonderden elkaars werk en we stonden er versteld van wat je in een middag kunt maken. Voldaan keerden we huiswaarts. Veel dank aan Annie Andriessen, die op zo’n plezierige manier les gaf en ook aan de werkgroep Ontmoeting & Inspiratie die dit georganiseerd heeft. 

Ik gaf deze workshop cadeau aan mijn vriendin en haar reactie was, dat ze zo’n leuk cadeau nog niet heeft gehad.’

Janny Reitsma-Klok

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.