HELAAS HEEFT DE ORGANISATIE MOETEN BESLUITEN DAT DEZE BIJEENKOMST DOOR HET TOENEMENDE AANTAL CORONABESMETTINGEN NIET DOOR KAN GAAN.

Dinsdagavond 16 november ben je van harte welkom in de Kruiskerk om je laten inspireren door vier preken tijdens de 6de editie van de Preek van de Leek. Dit jaar staat de indrukwekkende passage uit de Eerste Brief van de apostel Paulus aan de Korinthiërs, hoofdstuk 13 centraal – alom bezongen als hét loflied op de liefde.

Vier Roosendalers gaan de uitdaging aan om hierover te preken:
V..l.n.r.: Han van Midden (burgermeester van Roosendaal), Marieke Bouwman (bestuurder Woonzorgcentrum  St. Elizabeth), Jacques van Meel (directeur Roosendaal danst) en Maarten van Boxtel (oud-docent NL Norbertuscollege)

De jury bestaat uit:
V.l.n.r.: pastoor Marc Lindijer SJ, pastoraal medewerker Alida van den Maarel en Elly van den Berg (winnaar 2020)

Maar het publiek kiest uiteindelijk de winnaar!  De prijs is de vrije gift van de avond die de winnaar doneert aan een goed doel van zijn of haar keuze.

Zang en muziek worden verzorgd door Elly van den Berg en Imelda Hack. Marjeet Verbeek presenteert de avond.

Wanneer: dinsdag 16 november 2021
Tijd: 19.30-22.30 uur (inclusief drankje na afloop)
Waar: Kruiskerk
Kosten: vrije gift voor het goede doel naar keuze van de winnaar